Grillet Peberfrugt Med Perlebyg & Creme Fraiche

Antal personer: 4 Serveringer

4 lange snack peberfrugter
4 spsk olivenolie
Salt og peber
150g kogt perlebyg
250g creme fraiche 18%
¼ bdt frisk persille, pillet
½ lime, saften

1. Tænd grillen.
2. Udhul peberfrugterne, halver dem på langs.
3. Kom peberfrugt i en skål med olie, salt og peber og vend det hele rundt.
4. Kom peberfrugt stykkerne på grillen og lad dem stege, indtil de får farve og bliver bløde. Tag dem derefter af og anret dem i en skål ved siden af hinanden.
5. Top peberfrugterne med perlebyg, creme fraiche, friskkværnet peber, frisk persille og limesaft.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top