Mandarin Salat Med Grønkål & Granatæble
- Tilberedning 35 min.
100g finsnittet grønkål på pose
150g rødt, finsnittet strimler
5 mandariner, halve både
½ granatæble, kernerne
½ rødløg, tern
50g blød feta, smuldret
15g hasselnødflager
Dressing
3 mandariner, saften
3 spsk olivenolie
2 spsk ravigotte
Smag til med flagesalt og friskkværnet peber
1. Start med at ryste ingredienserne til dressingen sammen. Jeg bruger et patentglas. Når dressingen er færdig, sættes den på køl, indtil den skal bruges.
2. Anret den snittede grønkål i en skål eller et fad og vend den med spidskål.
3. Top derefter salaten med mandariner, granatæblekerner, løg, feta og hasselnødflager.
4. Inden salaten serveres hældes mandarin dressingen hen over.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!