Marry Me Chicken

Antal personer: 4 personer

600g kyllingebryst
Rapsolie
2 spsk hvedemel
1 tsk salt
1 tsk peber
15g smør
1 stort løg, tern
3 fed hvidløg, presset
1 stor hånfuld cherrytomater i blandede farver, halveret på langs
100g soltørrede cherrytomater
1 ds tomatpure
1 tsk chiliflager
1 tsk flagesalt
2½ dl grøntsagsbouillon
2 dl piskefløde
50g spinat

Andet
500g pasta
Frisk basilikum

1. Start med at skære eventuelle fedtstykker af kyllingen.
2. Kom mel, salt og peber i en skål og vend kyllingestykkerne deri. Steg stykkerne i en dyb pande med olie. Steg dem indtil de får farve på begge sider og tag dem derefter af varmen. Bemærk de kun skal brunes og ikke steges igennem endnu.
4. Kom smør, løg, hvidløg og friske tomater i en dyb pande. Svits det hele af, indtil løgene er bløde.
5. Tilsæt de soltørrede tomater, tomatpuré og chiliflager til panden og svits elementerne af.
6. Tilsæt bouillon, fløde og salt og kom kyllingen tilbage i panden. Kom låg på panden og lad retten simre i 15 minutter.
7. Kog i mellemtiden pasta i letsaltet vand efter anvisning.
8. Tilføj eventuelt frisk basilikum på toppen af retten.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top