Mellemøstlig Inspireret Couscoussalat
- Tilberedning 25 min.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!
250g couscous
2 granatæbler, kernerne
1 udhulet agurk
5 forårsløg
140g soltørrede tomater, gem olielagen til salaten
2 bdt frisk persille
1. Kom din couscous i en plastik skål og hæld kogende vand hen over cirka så vandet overstiger med 1 centimeter.
2. Sæt din couscous på køl og rør i den undervejs, så afkølingen sker hurtigere.
3. I mellemtiden pilles de to granatæbler. Halver dem på maven og slå kernerne ud med en grydeske, ned i en skål.
4. Skær agurken på langs og skrab frøene ud. Sker herefter agurken ud i små tern. Skær forårsløgene ud i tynde ringe og de soltørrede tomater i grove stykker – husk at gemme olielagen. Slut af med at hakke den friske persille fint.
5. Bland alle ingredienserne sammen i skålen med couscous heriblandt olielagen og vend det hele godt rundt.
6. Server salaten på et fint fad.