Mexicansk Salat Bowl

Antal personer: 4 Serveringer

Fyld
2 stk hjertesalat, snittet groft
350g cherrytomater, halveret på langs
200g majs
1 ds sorte bønner, skyllet
2 avocados, skiver eller rose
1 gl sorte oliven, halveret på langs
100g blød feta, smuldret
300g dorito chips, hele

Syltede Rødløg
2 rødløg, snittet i halvmåner
3dl lagereddike
2dl sukker

Topping
4 limes, halveret
500g creme fraiche
1 gl syltede jalapenos

1. Start med at lave dine syltede rødløg. Kog eddike og sukker op og lad det simre, indtil sukkeret er opløst. Tag derefter gryden af varmen og kom de snittede løg deri. Vend dem rundt og lad dem trække koldt, imens de andre ting forberedes.
2. Anret alt fyldet i dybe skåle – slut af med dine chips.
3. Top salatskålene med rødløg, lime, creme fraiche og jalapenos.


Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top