Oksegryde

Antal personer: 4 personer

500g oksekødstern
1 løg, tern
3 fed hvidløg, presset
4 spsk rapsolie
1 spsk smør
6 store gulerødder, skiver
100g frosne ærter
2 ds hakkede tomater
½L grøntsagsbouillon
Salt og peber

Tilbehør
4dl Brune fuldkorns ris

Topping
Frisk persille
250g creme fraiche 9%

1. Kom løgene i en gryde med olie og smør.
2. Når løgene er bløde tilføjes gulerødder og kød. Brun kødet af og tilføj derefter resterende ingredienser. Lad retten simre under låg i 35 minutter.
3. I mellemtiden pilles den friske persille og ris koges i letsaltet vand efter anvisning.
4. Smag oksegryden til med salt og peber og server den med ris, frisk persille og creme fraiche.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top