Pasta Genovese
- Tilberedning 45 min.
500g kogt spaghetti, gem lidt af spaghetti vandet
150g bacontern
2 spsk rapsolie
4 skalotteløg
Grøn pesto
¼ piskefløde
Smag til med salt og peber
Topping
1 burrataost
30g grofthakkede pistacienødder
1. Kog spaghettien efter anvisning i letsaltet vand. Gem noget af vandet til senere brug.
2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir. Fordel din bacon ud over bagepladen og bag det i ovnen indtil sprødt.
3. Kom skalotteløgene i en dyb pande med lidt olie og steg dem, indtil de er bløde. Tilføj derefter pestoen og lad det simre i 5 minutter, hvorefter fløden tilføjes. Giv den 10-15 minutter til at tykne og smag til med salt og peber.
4. Når saucen er tyknet tilføjes spaghettien sammen med lidt af vandet. Vend det hele godt rundt, så spaghettien er dækket af saucen. Lad det simre i 10 minutter.
5. Server retten i panden og anret burrata osten centreret i midten.
6. Drys med bacontern og pistacienødder.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!