Pizzabrød Med Grillede Nektariner

Antal personer: 4 Serveringer

1 Pizzabrød, gerne surdejsbund, bruger dem fra Eldorado
Olivenolie
4 fed hvidløg, snittet i tynde skiver

Topping
3 nektariner, tynde både
Olivenolie
Salt
Peber
1 kugle mozzarella, pillet
Balsamico glaze

1. Tænd din grill.
2. Pensel brødet med olivenolie og drys det herefter med hvidløg.
3. Pensel grillen med olie og læg brødet på grillen og lad det grille på den ene side, indtil brødet har fået grillmærker og er sprødt. Vend det derefter.
4. Vend nektarinerne i olivenolie og drys dem med salt og peber.
5. Kom nektarinerne på grillen og lad dem stege, indtil de bliver halv bløde og får grillmærker. Vend dem undervejs.
6. Når brødet er færdig, tages det af grillen.
7. Kom de grillede nektariner ovenpå brødet, efterfulgt af mozzarella, friskkværnet peber og balsamico glaze.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top