Rugbrødsmad Med Blå Kartofler & Bagt Serrano

Antal personer: 4 Stk

350g lilla kartoffel, kogt, skiver
100g serrano

Urte Mayo
4 spsk mayonnaise
½ bdt purløg, hakket fint
½ frisk kørvel, hakket fint
1 tsk æblecidereddike
Smag til med salt og peber

Pynt
Mikrourter, eventuelt med lilla nuancer
Friskkværnet peber

Andet
Smør
4 skiver rugbrød

1. Tænd din ovn pa 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir.
2. Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem derefter køle helt af.
3. Bag i mellemtiden din serrano i ovnen og rør din urtemayonaise sammen.
4. Kom et let lag smør pa dine rugbrødskiver, efterfulgt af kartoffelskiver der overlapper hinanden. Anret små klatter mayonnaise ovenpå kartoflerne ved hjalp af en sprøjtepose eller en lille ske og top som det sidste med bagt serrano og frisk brøndkarse.


Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top