Sød Kartoffel Suppe Med Tortellini

Antal personer: 4 Serveringer

1 kg skrællede søde kartofler, mellemstore stykker
200g skrællede gulerødder, mellemstore stykker
2 rødløg, kvarte
½ dl olivenolie
1 spsk tørret rosmarin
1L hønsebouillon
2 dl sødmælk
Salt og peber efter smag
500g tortellini med ricotta og spinat

Topping
75g feldsalat
100 fetatern

1. Kom kartofler, gulerødder og løg i en gryde sammen med lidt olie og rosmarin.
2. Steg alle grøntsagerne af i olien ved høj varme i 10 minutter.
3. Tilføj hønsebouillon til gryden og lad grøntsagerne simre under låg i 20 minutter.
4. Kog din tortellini efter anvisning og dræn dem herefter fri for vand.
5. Blend suppen med en stavblender, tilføj mælk og smag den til med salt og peber.
6. Kom tortellini i suppen og varm den op, inden servering.
7. Top suppen med frisk feldsalat og fetatern.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top