Spaghetti Salat Med Pesto & Marineret Feta
- Tilberedning 15 min.
Antal personer: 4 Serveringer
500g kogt spaghetti, reste spaghetti
1 gl rød pesto
50g rucola
1 agurk, skrællet i tynde skiver
2 avocados, skiver på korte led
100g olie marinerede fetatern
1. Bland spaghetti med pesto i en stor skål.
2. Anret rucola ud over et fad og derefter spaghettien.
3. Rul agurkeskiverne sammen til små ruller og placer dem tilfældigt oveni spaghettien.
4. Anret avocado skiverne rundt i salaten – jeg kører 3 skiver ad gangen.
5. Slut af med at drysse fetaen ud over salaten.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!