Spidskåls Salat Med Pesto & Edamamebønner
- Tilberedning 20 min.
Julie Bagger x Vælgbælg
Spidskåls salat med pesto & edamamebønner er den perfekte salat til dig som søget noget nemt, mættende og på en og samme tid tilfredstillende!
Jeg har altid elsket den måde, hvorpå et simpelt måltid kan bringe glæde og tilfredsstillelse. At skabe en salat, der både er sund og smagfuld, har været en interesse, jeg har omfavnet fuldt ud. Med denne opskrift har vi udarbejdet en salat med fokus på, at involvere bælgfrugter – i dette tilfælde edamamebønner og samtidig belyse, hvor nemt det kan være at gøre dem en del af vores hverdagsretter.
Denne spidskålssalat med pesto og edamamebønner er hurtigt blevet en favorit herhjemme. Den er ikke kun perfekt som tilbehør til grillmad, men kan også snildt stå alene som en let frokost. Med sine friske ingredienser og smagsnuancer er den både en hyldest til sommeren og en ret, der kan nydes året rundt.
Hvis du gerne vil finde mere inspiration på opskrifter med bælgfrugter, kan du kigge her bælgfrugter. Vil du derimod bare gerne have mere inspiration til salater, kan du finde flere her salater.
250g grøn spidskål
100g edamamebønner, optøede
75g saltede og ristede mandler
3 stk ferskner
75g grøn pesto, et halvt glas
200g blød feta
1. Snit spidskål og skyl det godt.
2. Skær ferskner ud i skiver og skær fetaen ud i tern.
3. Kom alle ingredienserne i en stor skål og bland det hele sammen med to skeer.
4. Server salaten som den er eller som tilbehør.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!