Klistret Brownie Med Kokos Topping

Antal personer: 1 Bradepande

Browniedej
170g mælkechokolade
400g blød smør
380g brun farin
6 æg
160g mel
15g kakao

Kokosfyld
180g smør
300g flormelis
12 spsk kaffe
240g kokosmel
2 tsk vaniliesukker
2 spsk kakao

1. Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
2. Smelt den lyse chokolade over et vandbad.
3. Pisk den bløde smør og farin luftigt og tilføj derefter æggene et efter et.
4. Kom mel, kakao og den smeltede chokolade i skålen som det sidste og pisk det hele godt sammen.
5. Placer et stykke bagepapir i en bageform med målene 32x20cm og hæld browniedejen ned i. Bag ikke kagen i et ildfast fad. Det tager nemlig længere tid for kagen, at blive bagt, kontra i en bageform/bradepande.
6. Bag kagen i midten ovnen i cirka 25 minutter. Kagen skal være klæg i midten, når den er færdigbagt. Vær dog opmærksom på, at tjekke kagen, inden den tages ud. Nogle ovne skal kagen have mere, så tjek altid midten med en kniv, så du undgår en flydende dej i midten, ergo rå kage.
7. Begynd på kokosfyldet. Kom alle ingredienser i en gryde og varm det op var svag varme. Rør undervejs og tag gryden af varmen, når sukker og smør er smeltet.
8. Når kagen er lun, fordeles kokosfyldet ud over toppen.
9. Sæt kagen på køl i 15 minutter, så smørret i fyldet kan sætte sig.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top