Fjordbobler | Mariager Camping

Glamping har de seneste år, for alvor taget fart som en populær tendens i Danmark. Det er blevet populært at finde alternative ferieløsninger som kan skabe en anderledes og unik oplevelse.
Hvis du er på jagt efter lige netop det, vil jeg anbefale at booke en overnatning hos Mariager Camping i en af deres tre fjordbobler.
Kun 40 minutters kørsel fra Århus. 

Tilbage i juni 2021 blev vi inviteret til Mariager Camping. Et charmerende sted drevet af de gæstfrie værter Anni og Kenneth som i sin tid valgte at udvide deres overnatningsmuligheder med de innovative fjordbobler, som tilbyder en unik glampingoplevelse.
Fjordboblerne hos Mariager Camping, kombinerer det bedste fra camping og komforten fra en luksuriøs overnatning, omringet af smuk natur. Boblerne tilbyder en fantastisk mulighed for at sove under stjernerne, lige ud til fjorden.
At rejse på denne måde, skaber fornyet energi. Det giver os mere tid til hinanden og man er i et sekund, foruden den travle hverdag derhjemme. Glamping er helt idéelt, for dig/jer, der ønsker at at trække stikket en dag eller to.

Vores weekend i fjordboblerne var ikke kun en pause fra hverdagen, men også en tid til at styrke vores bånd. Vi nød den fredfyldte udsigt over fjorden, tog lange gåture og nød stilheden, inden vores dejlige Miles viste sin ankomst i september 2021.

Stedet får vores varmeste anbefaling. Så hvis du leder efter et unikt sted at overnatte, læs mere her hos Mariager Campings.

Fjordboblerne

Mariager camping har opført tre fjordbobler – Fjordblå, Skovgrøn og nyeste skud på stammen, Solgul.
Boblerne er placeret ved siden af hinanden med udsigt over fjorden. Vi boede i Fjordblå som er placeret tættest ud mod vandet. Boblen har sin egen lille terrasse med både hængekøje, biopejs, udendørs bad, cykel til låns og det jeg vil kalde for en kærlighedsbænk.

Alle boblerne er placeret oppe i enden af campingpladsen og er omringet af grøn natur. De er på en måde adskilt fra selve campinglivet omkring, hvilket jeg personligt synes er genialt, da det er to vidt forskellige former for overnatning og på den måde bibeholder fjordboblernes unikke præsentation og oplevelse.

Præsentationen af boblen inden- og udendørs er fantastisk og man kan se, at der er tænkt over deltaljerne, samt farvekombinationer som er kombineret i rolige nuancer – hvilket afspejler sig i omgivelserne omkring.
Indenfor er alt nyt og moderne og man bliver overrasket over, hvor stor sådan en boble egentlig er. Boblen indeholder alt man har behov for, undtagen privat toilet, hvilket for os, ikke gjorde spor, da de nærmeste campingtoiletter ligger i gåafstand.

Til jer der tænker, at det er besværligt at skulle dele toilet med andre, så er det en helt naturlig del og oplevelse hos mange glampingspots.

Faciliteter

Indendørs & Udendørs:

  • Dobbeltseng
  • Biopejs
  • Strøm til opladning af apparater
  • Mini Smeg køleskab med drikkevarer, drikkevarer er tilkøb
  • Nespressomaskine og elkedel, Nespresso kapsler medfølger
  • Bestik, glas, kopper og tallerkner, samt udstyr til at rengøre servicen efter brug
  • Privat udendørs brusebad med varmt vand
  • Cykel, en cykel pr. boble
  • Privat terrasseareal

Udlejning af subboard eller kajak
Er man til udendørssport, er det muligt at leje subboard eller kajak i receptionen. Vi lejede et enkelt subboard og brugte cirka en times tid ude på fjorden. Har man vejret med sig, er det ikke nødvendigt med wetsuit. Et board eller en kajak koster 200 kr. for 2 timer eller 400 kr. for en hel dag.

Morgenmadskasse
Vi fik prøvet stedets Campings morgenmadskasse som vi var helt vilde med. Kassen indeholdt blandt andet 2 rundstykker, 2 croissanter, en stor juice, kaffe kapsler, frugt & 3 forskellige pålæg. Sådan en omgang kan bestilles dagen før og koster 180 kr. for 2 personer.

Minigolf
Rundt omkring på campingpladsen er der placeret små baner til minigolf. Det er en sjov lille aktivitet, at inkludere i sit ophold.
Det koster 20 kr voksne og 10 kr for børn.

Vores ophold

Vores ophold hos Mariager Camping var helt fantastisk. Helhedsoplevelsen var spot on og man havde lyst til at blive.

Vi overnattede søndag til mandag, hvilket sparede os for, en ikke alt for overfyldt campingplads. Så har man mulighed for det, tænk hverdagene ind i dine overvejelser.

Der er ingen tvivl om, at vi skal tilbage og skal man have det hele med, samt opleve området omkring, vil 2-3 overnatninger være realistisk.

Pris

En overnatning i en fjordboble koster 1000 DKK. Jeg synes prisen er fair, sammenlignet med mange andre glampingspots, hvor du hurtigt kan komme helt op på 3000 DKK pr. nat. Fjordboblerne byder på en unik oplevelse i de skønneste omgivelser. 
Hvis du selv gerne vil nyde en overnatning i en fjorboble, kan du booke lige her.

Transport

Kører du til Mariager Camping og kommer fra Århus siden, kan du på vejen, svinge forbi den historiske kro i Hvidsten, der blandt andet er med i filmen ”Hvidstens Gruppen”.

Har man ikke bil, kan man tage enten bus eller tog til Hobro via Randers. Det tager i alt halvanden time. Fra Hobro går bussen til Mariager.

Mad & Aktiviteter I Mariager

Mad

Café Salt
En charmerende café beliggende i Mariager, lige ud til Fjorden. Caféen er et hyggeligt spisested med en menu som henvender sig til alle aldre. Stedet er en del af Mariager Saltcenter.
 
Vi har haft glæde af at spise på caféen flere gange, men også en enkelt gang prøvet en omgang take-away. 

Vi bestilte i sin tid deres tapas som take-away. Man kan fra campingpladsen gå til caféen og nemt afhente sin ordre. Deres tapas var super lækkert med en god variation af små tapas hapsere, kage, frugt, rørte salater og grønt.

Vælger du i stedet at lægge vejen forbi stedet og nyde maden med udsigt ud over fjorden, skal du prøve, at spise i et af deres unikke drivhuse – super hyggeligt! Vi har prøvet lidt forskellige retter, men jeg vil anbefale at prøve deres kartoffelmad som i kan se på første billede fra venstre. Den smagte virkelig dejligt og kæmpe mættende portion.

Aktiviteter

Mariager Saltcenter
Saltcentret giver besøgende mulighed for at udforske, hvordan salt er blevet udvundet og anvendt op igennem historien. Der er også mulighed for at besøge saltminen, en underjordisk oplevelse eller Det Døde Hav i form af et bassin, hvor du kan flyde det saltholdige vand. For indgang koster voksne 125 kr og børn 65 kr, hvoraf børn under 4 år, er gratis.

Rosenhaven
Mariagers Rosenhave er et besøg værd. Haven er placeret tæt på centrum og er et hyggeligt stop, undervejs på gå- eller kørerturen, hvor man kan nyde sin frokost, imens børnene leger på naturlegepladsen lige ved siden af.  I haven finder du en fantastisk samling af roser i alle tænkelige farver og former.

Find trolden i skoven
Mange af jer, kender nok i forevejen til Thomas Dambo, som laver nogle helt fantastiske troldeskulpturer af genbrugsmaterialer som er placeret rundt omkring i verden. I Mariager kan du gå jagt efter en af dem, Sankt Michael som er gemt inde i skoven, ikke langt fra Rosenhaven. En sjov og anderledes aktivitet for alle aldre. Gåturen dertil er også helt fantastisk! 

Scroll to Top