Brombær Crumble

Antal personer: 4 personer

500g brombær
80g brun farin

Crumble
150g marcipan
100g blød smør
80g brun farin
110g havregryn
60g mandelsplitter
100g hvedemel

Vaniljefraiche
250g creme fraiche 18%
2 spsk vaniljesukker

1. Forvarm ovn på 180°, varmluft.
2. Smør et tærte eller ildfast fad.
3. Vend de friske brombær med brun farin og fordel dem derefter ud i fadet.
4. Start på din crumble. Riv din marcipan og drys den hen over dine brombær.
5. Kom resterende ingredienserne til din crumble i en skål og bland det godt sammen, så smørret æltes godt ind med resten af komponenterne. Fordel din crumble i klumper hen over marcipanlaget.
6. Bag din crumble I midten af ovnen I cirka 25 minutter, indtil toppen er gylden.
7. Rør vaniljefraichen sammen.
8. Server desserten med vaniljefraiche på toppen og eventuelt spiselige blomster.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top