Kartoffelskrælle Chips

Antal personer: 4 personer

400g rene kartoffelskræller
5 spsk rapsolie
1 tsk løgpulver
1 tsk chiliflager
1 spsk BBQ-krydderi

Dip
200g hytteost
½ frisk purløg
1 tsk hvidløgspulver
Salt og peber, efter smag

1.Tænd ovnen pa 180 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
2. Kom kartoffelskrællerne I en skål sammen med de resterende ingredienser og vend det hele sammen.
3. Fordel kartoflerne ud over bagepladen og bag dem I anden øverste rille I ovnen I cirka 40 minutter, indtil de er helt sprøde.
4. I mellemtiden kommes ingredienserne til dippen I en foodprocessor. Blend det hele sammen og smag dippen til med salt og peber.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top