Biksemad
- Tilberedning 25 min.
Biksemad
1 løg, tern
10g smør
2 spsk rapsolie
700g kogte kartofler, mellemstore tern
500g restekød, i tern, eksempelvis frikadeller, kalvesteg eller flæskesteg
Friskkværnet peber
Flagesalt
Andet
Rapsolie
4 æg
Topping
Syltede rødbeder, tern
Bredbladet persille, hakket fint
Worcestershiresauce
1. Kom løg på en opvarmet pande sammen med smør og olie og steg dem, indtil de er bløde.
2. Tilføj kartofler og kød til panden med løg og svits det hele af ved middelvarme. Smag retten til med salt og peber.
3. Imens elementerne på panden varmes op, forberedes topping.
4. Steg æggene på en seperat pande med olie og drys dem med friskkværnet peber. Steg dem i cirka 7 minutter, afhængig af præference.
5. Anret biksemaden i skåle eller på tallerkener og top den med æg, rødbede, persille og Worcestershiresauce. Saucen kan eventuelt serveres på siden.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!