Orsotto Med Tomater & Mascarpone

Antal personer: 4 personer

4 spsk rapsolie
1 løg, tern
2 fed hvidløg, presset
½ tsk chiliflager
200g cherrytomater, halve
1 ds tomatpuré
300g orzo
1 ds hakkede tomater med basilikum
750ml grøntsagsbouillon
½ bdt frisk basilikum
150g mascarpone

Topping
Kalamata oliven, uden sten
¼ frisk basilikum, hakket groft

1. Kom olie i en dyb pande.
2. Tilføj løg, hvidløg, chiliflager og cherrytomater og lad det hele svitse af, indtil løgene er bløde.
3. Tilføj tomatpure og svits den af i cirka 5 minutter sammen med de eksisterende ingredienser på panden.
4. Tilføj orzo til panden sammen med hakkede tomater, bouillon og frisk basilikum. Vend alle elementerne rundt og kom låg på panden. Lad retten simre med omrøring undervejs, indtil din orzo er kogt. Cirka 25 minutter.
5. Tag panden af varmen og tilføj mascarpone osten. Rør den godt ind i retten, så du får en dejlig cremet konsistens.
6. Top retten med oliven og frisk basilikum.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top