Foodcoma Freelance
Content Creation

Reels & Videoudvikling

Opskriftudvikling

Madfotos & Styling

Foodcoma Freelance tilbyder en bred vifte af content creation-tjenester ideelt for Instagram, Facebook og Tik Tok. Jeg specialiserer mig I at udvikle unikt indhold af høj kvalitet, der skaber opmærksomhed, værdi og engagere din målgruppe på tværs af dine platforme.

Som content creator kan jeg hjælpe dig med at udvikle alt fra reels til farverige billedekreationer, der kan være med til at formidle dit brand visuelt med et personligt twist.

Jeg har flere års erfaring I opskriftudvikling og har en stor passion for at nytænke mad med udgangspunkt I trend og tendenser. Jeg er vild med at innovere på klassikere og mad generelt og næsten alt kan lade sig gøre, når innovation og fantasi går hånd I hånd.

Ønsker du eksponering igennem min mad- og rejseblog tilbyder jeg også at dele via den – så længe, at jeg kan se et match mellem jeres virksomhed og mit  mad- og rejseunivers.

Produkt, retter, rejse – jeg er klar på at høre dine tanker og skabe content der repræsenterer essensen af dit produkt.

Med Foodcoma Freelance får du en personlig og kreativ samarbejdspartner med interesse i et langvarigt samarbejde – der kan hjælpe med at løfte dit brand til nye højder på dine sociale platforme.

Er du nysgerrig på mere? Har du spørgsmål eller en forespørgsel, så send mig endelig en e-mail.

Lad os kreere noget LÆKKERT!

Se eksempler herunder

Produceret til Audu

Produceret til egen platform

Produceret for Samvirke

Produceret for Radisson RED

Produceret for AMA

Produceret for Danespo

Samarbejder

Kontakt

Julie Bagger
+45 28 90 26 92
jb.foodcoma@gmail.com

Scroll to Top