Overnight Oats Med Kakaonibs & Friske Bær

Overnight Oats Med Kakaonibs & Friske Bær: gør dine morgener nemmere!

Overnight oats er den perfekte morgenmad for dem, der ønsker noget nærende, velsmagende og nemt at forberede. Opskriften er og perfekt til dig som søger nemme morgener, men stadig noget lækkert spise. Denne opskrift på overnight oats med kakaonibs og friske bær er ikke kun visuelt tiltalende, men også fyldt med sunde ingredienser, der kickstarter din dag. Opskriften er udviklet for Trope.

Overnight oats er et fantastisk valg til de travle morgener, da de kan forberedes aftenen før og kræver minimal indsats om morgenen. Havregrynene suger væsken til sig natten over, hvilket giver dem en blød, cremet konsistens, der er nem at fordøje og fyldt med næring. Mulighederne er også uendelige, når det kommer til toppings. Du kan eksempelvis bruge:

  • Friske bær i sæson
  • Tropiske frugter, skåret flot ud
  • Tørret frugt som rosiner, abrikoser eller tranebær
  • Nødder eller frø
  • Nøddesmør eller chokoladesauce

Holdbarhed og Opbevaring
En af de store fordele ved overnight oats er deres holdbarhed. Når du har blandet dine ingredienser og opbevaret dem i en lufttæt beholder, kan de holde sig friske i køleskabet i op til 3-4 dage. Dette gør det nemt at forberede flere portioner ad gangen, så du har en sund morgenmad klar i flere dage. Husk at topping tilføjes på dagen.

Mine Personlige Favorit:
Min egen personlige favorit topping er uden tvivl friske bær og frugt. Begge dele giver dejlig frisk smag til dine overnight oats og de kan visuelt skæres smukt ud og tage din morgenmad til nye højder.

Jeg er også vild med at bruge kakaonibs. De giver en dejlig tekstur og mere intens smag, hvis komponenterne havregrynet er blandt med, er mere simpel i smag.

Overnight oats med kakaonibs og friske bær er en fantastisk måde at starte dagen på. Det er en morgenmad, der er nem at forberede, fyldt med næring og let kan tilpasses efter dine præferencer. Den cremede havre sammen med knasende kakaonibs og friske bær skaber en smagsoplevelse, der både er tilfredsstillende og sund.

Er du på udkig efter flere morgenmadsidéer så se her: morgenmad.

Antal personer: 2 Glas

85g finvalsede havregryn
3 spsk chiafrø
2 spsk kakaonibs
3dl naturel yoghurt
2dl havremælk

Topping
1 banan, skiver
4-6 jordbær, skæres i skiver eller blomster
Drys med kakaonibs

1.Kom havregryn, chiafrø og kakaonibs i en lufttæt beholder og bland elementerne sammen med en ske. Tilsat derefter yoghurt og mælk. Rør hele blandingen godt rundt og sæt beholderen på køl til dagen efter.
2. Når dine overnight oats har stået natten over, forberedes din topping. Kom banan skiverne op imod glasset på indersiden af dine glas du anretter i. Tilføj derefter forsigtig dine overnight oats. Pynt din oats med jordbær banan og drys af kakaonibs.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top