Kartoffel Pizza Med Mascarpone Pestocreme

Kartoffel Pizza Med Mascarpone Pestocreme: en ny favorit til pizzaaften

Herhjemme er vi alle vilde med pizza! Det gode ved pizza er, at du kan være kreativ og tænke ud af boksen. Du kan lave pizza i mange forskellige former, store såvel som små og toppings og base kan varieres efter smag.
Langt de fleste elsker pizza og har deres helt egen favorit. Min kartoffelpizza med mascarpone pestocreme er min favorit. Den er anderledes med cremen som base og kartofler og oliven som topping, giver en god tekstur. Det er en must try, hvis du endnu ikke har prøvet den!

Tips til pizzaen:
Pizzasten for den perfekte bund: hvis du ejer en, er en pizzasten fantastisk til at skabe en sprød og jævnt bagt bund. Den holder på varmen og efterligner en traditionel stenovn, hvilket giver pizzaen en dejlig tekstur. Hvis du ikke har en pizzasten, kan du varme en bageplade op i ovnen og bage pizzaen på den for at få en lignende effekt.
Pizzabund: langt de fleste gange laver jeg min pizzadej selv. I dette tilfælde har jeg valgt, at have fokus på, hvordan du hurtigt, bikser en lækker pizza sammen, ved at købe en pre-made surdejsbund i supermarkedet.
Ekstra toppings: selvom denne pizza er lækker i sin enkelhed, kan du sagtens tilføje ekstra toppings for at tilpasse den til din smag. Du kan tilføje tynde skiver af rødløg, sprødstegt pancetta eller en håndfuld rucola lige før servering for en frisk kontrast til den varme pizza.

Kartoffel Pizza Med Mascarpone Pestocreme er en fantastisk måde at bringe noget nyt og spændende til det kommende pizzabord. Den er et anderledes twist til det traditionelle og smager hammer godt!

Find flere italiensk inspirerede opskrifter her.

Antal personer: 2 Serveringer

1 surdejs pizzabund
300g kogte mini kartofler
175g mascarpone
55g grøn pesto, færdiglavet
1 lille håndfuld blandede oliven
2 stængler frisk rosmarin
½ kugle mozzarella, pillet

1. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft og sæt bagepladen i ovnen, indtil den skal bruges.
2. Skær kartoflerne ud i mellemtykke skiver.
3. Bland mascarpone og pesto sammen og smør pizzabunden med cremen.
4. Anret kartoffelskiverne tilfældigt, efterfulgt af oliven, frisk rosmarin og mozzarella.
5. Tag den varme pizza ud af ovnen og beklæd den med et stykke bagepapir. Bag pizzaen i midten af ovnen i 20 minutter. Du kan også bage den på pizzasten på grillen i cirka 10-15 minutter.


Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top