Laks Med Bagte Grøntsager I Air Fryer

Antal personer: 4 Serveringer

Bagt Laks
600g laksefileter
Olivenolie
Citronpeber
2 fed hvidløg, presset
2 citroner, skiver
½ bdt frisk dild

Fyld
600g mini kartofler, koges og skæres derefter ud i mellemstore tern
1 lille hoved broccoli, små buketter
3 forårsløg, skæres i grove stængler
2 gulerødder, skiver
6 spsk olivenolie
½ citron, saften
½ tsk salt
½ tsk peber

Dressing
500g creme fraiche 18%
½ bdt frisk dild
1 tsk citronpeber

Andet
Bagepapir
Bagesnor

1. Start med at forberede grøntsagerne. Kom alle elementerne i en skål og vend det godt rundt. Kom bagepapir i din airfryer og kom derefter grøntsagerne i. Bag det hele i cirka 20 minutter med omrøring undervejs. Når grøntsagerne er bagt, klargøres din laks, så den kan anrettes ovenpå grøntsagerne.
2. Drys fileterne med olivenolie, citronpeber og hvidløg. Anret derefter en god stængel dild ovenpå hver filet, efterfulgt af to skiver citron på hver og anret dem derefter ovenpå dine grøntsager. Bag det hele i 20 minutter.
3. Bland ingredienserne til dressingen sammen og sæt den til side, indtil brug.
4. Klip et stykke bagepapir over på midten og saml enderne så det ligner små karameller, men med plads til fyld i midten. Kom snor omkring samlingerne.
5. Kom grøntsagsfyldet ned i ”hullerne”, når laksen er klar. Anret laks ovenpå grøntsagerne og server dressingen på siden. Du kan prebage dine fileter, for at spare tiden.


Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top