Panna Cotta Med Passionsfrugt
- Tilberedning 3 timer
Panna Cotta
2½ plade husblas
4dl fløde
80g sukker
¼ vaniljestang
Pynt
6 stk passionsfrugt
Andet
8 små tapasglas
1. Læg husblas i blød i koldt vand.
2. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen.
3. Hæld fløde, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog blandingen op under omrøring. Rør indtil sukkeret er opløst og fløden begynder at boble. Tag herefter gryden af varmen.
4. Vrid husblassen fri for vand og tilføj den til den kogte flødeblanding. Rør rundt indtil pladerne er smeltet.
5. Anret din panna cotta i små dessertglas og sæt dem på køl i 2½ time.
6. I mellemtiden halveres passionsfrugterne og kødet skrabes ud i en skål.
7. Inden desserten serveres, fordeles kødet fra passionsfrugterne ud i alle glas.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!