Asiatisk Kyllingesalat
- Tilberedning 40 min.
500g kyllingebryst
2 spsk sesamolie
2 spsk soya
Sesamfrø
Fyld
½ kinakål, snittet i fine strimler
100g revne gulerødder, på pose
3 forårsløg, skiver
½ agurk, halvmåner
150g kogte edamame bønner
2 avokadoer, skiver på den korte led
Dressing
3 spsk sesamolie
3 spsk soya
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk akaciehonning
1 spsk rapsolie
Pynt
50g saltede peanuts
1. Kom dine brystfileter i en pose sammen med sesamolie og soya og ryst det hele godt rundt. Placer fileterne på en opvarmet pande, drys dem med sesamfrø og steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, ved høj varme. Når fileterne er færdigstegte, tages de af varmen.
2. Begynd på fyldet til salaten. Bland kinakål, gulerod, forårsløg og agurk sammen i et fad. Top salaten med edamame bønner og avocado.
3. Kom alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg og ryst det hele godt sammen.
4. Skær bryst fileterne ud i tynde skiver og anret dem ovenpå salaten.
5. Top salaten med dressing og peanuts.