Asiatisk Kyllingesalat
- Tilberedning 40 min.
500g kyllingebryst
3 spsk sesamolie
2 spsk soya
Sesamfrø
Fyld
2 hoveder hjertesalat, brækket i mindre stykker
½ agurk, strimler, skrællet og rullet
3 forårsløg, skiver
150g kogte edamame bønner
100g revne gulerødder, på pose
2 avokadoer, aflange skiver
Dressing
3 spsk sesamolie
3 spsk soya
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk akaciehonning
1 spsk rapsolie
Pynt
50g saltede peanuts, hakket groft
1. Kom dine brystfileter i en pose sammen med sesamolie og soya og ryst det hele godt rundt. Placer fileterne på en opvarmet pande, drys dem med sesamfrø og steg dem i cirka 5 minutter på hver side, ved høj varme. Når fileterne er færdige tages de af varmen, Lad dem stå indtil de skal bruges.
2. Begynd på fyldet til salaten. Anret hjertesalaten i skåle, efterfulgt af de resterende ingredienser til salat fyldet.
3. Kom alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg og ryst det hele godt sammen.
4. Skær bryst fileterne ud i tynde skiver og anret dem ovenpå salaten.
5. Top salaten med dressing og peanuts.