Print Friendly, PDF & Email

Asiatisk Nudelsalat

Antal personer: 4 personer

400g ægnudler
½ rød- og gul peberfrugt, tynde stænger
2 gulerødder, aflange tynde stænger
2 porrer, tynde skiver
Saltede peanuts, hakkede groft

Sød Chili Sauce
3 spsk. sød chili sauce
3 spsk. soya
1 lille hvidløg
1 tsk sukker
1½ tsk sambal oelek

1. Kog nudlerne i letsaltet vand efter anvisning. Skyl dem derefter i koldt vand og lad dem dryppe helt af.
2. Skær alle grøntsagerne og kom dine porrer i en si og hæld kogende vand hen over. Lad dem dryppe af.
3. Bland ingredienserne til dressingen sammen.
4. Vend nudlerne sammen med grøntsagerne i en skål og slut af med at drysse chili saucen hen over.
5. Drys salaten med peanuts eller server dem på siden.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top