Bacon Cheeseburger

Antal personer: 4 Serveringer

600g hakket oksekød
8 skiver toast ost
150g bacon i skiver
Rapsolie

Fyld
75g blandede salatblade
½ agurk, skiver
150g cherrytomater, kvarte
1 stort løg, ringe

Dressing
250g creme fraiche
3 spsk tomatpuré
Smag til med salt og peber

Andet
8 brioche boller

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir. Anret bacon skiverne på bagepladen og bag den, indtil den er sprød.
2. Del oksekødet op i otte lige store stykker og form derefter stykkerne til kugler. Læg kuglerne mellem to stykker bagepapir og pres dem flade med håndfladen. Drys dem med salt og peber på begge sider.
3. Kom hakkebøfferne på en opvarmet pande med lidt olie og steg dem i nogle minutter på hver side. Når bøfferne er stegte, tages de af varmen hvorefter en skive toast ost anrettes ovenpå hver bøf.
4. Forbered fyldet og dressingen, imens bøfferne steger.
5. Brun eventuelt burger bollerne i stegefedtet fra kødet.
6. Som det sidste samles burgerne efter ønske. Velbekomme!

Scroll to Top