Bønnesalat Med Bacon & Brød Croutoner

Antal personer: 4 personer

750g grønne bønner
300g edamamebønner
150g bacon i skiver
3 spsk ravigotte
Brød Croutoner
4 skiver toastbrød
50g smør
1 spsk kyllingekrydderi

Topping
Ristede sesamfrø

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
2. Anret bacon skiverne på bagepladen og bag det i ovnen, indtil sprødt. Hak det derefter groft.
3. Lyn kog bønnerne i letsaltet vand og lad dem herefter køle helt af.
4. Begynd på brød croutonerne. Skær brødet ud i mindre tern og kom dem på en pande sammen med smør og krydderi. Steg dem ved middelvarme, indtil de er sprøde og lad dem efterfølgende køle af på et stykke køkkenrulle.
5. Når bønnerne er kolde vendes sammen i en skål, sammen med bacon og ravigotte.
6. Anret bønnerne på et fad og top dem med brød croutoner, ristede sesamfrø og revet parmesan.

Scroll to Top