Butter Chicken
- Tilberedning 1 time
600g kyllingebryst, tern
150g græsk yoghurt
1 spsk revet ingefær
1 tsk stødt gurkemeje
½ tsk chiliflager
1 tsk spidskommen
2 tsk garam masala
20g smør
2 spsk rapsolie
2 løg, tern
2 fed hvidløg
1 ds tomatpure
1 ds hakkede tomater
330ml fløde
Salt og peber
Topping
½ bdt frisk persille, hakket fint
Andet
400g basmati ris
Naan brød
1. Kom kylling, yoghurt, ingefær og alle krydderierne i en skål og vend det hele godt rundt. Dæk skålen med film og sæt den på køl i 20 minutter.
2. Kom smør og olie i en gryde og svits løgene af. Når løgene er bløde tilføje tomatpuréen. Svits den godt af.
3. Tilbered risene i letsaltet vand efter anvisning og forvarm ovnen til brødene.
4. Kom kyllingeblandingen i gryden og rør det hele godt rundt.
5. Tilsæt de hakkede tomater og fløde og lad det hele simre i 20 minutter. Smag derefter saucen til med salt og peber.
6. Pynt retten af med frisk persille og server den sammen med ris, brød og eventuelt yoghurt.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!