Print Friendly, PDF & Email

Butterdejsbananer

Antal personer: 4 stk

4 bananer
100g mælkechokolade, små firkanter
1 rulle butterdej
1 æg, pisket

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
2. Pil bananerne og skrab fra den ene ende til en anden en smule af banan kødet ud med en ske – ligesom hvis du skraber frøene ud på en agurk.
3. Rul butterdejen ud og skær den i strimler på den korte led. Lav ikke strimlerne for tynde.
4. Placer halve stykker mælkechokolade hele vejen ned i udhulingen lavet med skeen.
5. Tag en butterdej strimmel ad gangen og kør den rundt om bananen. Start fra toppen og ned.
6. Anret bananerne på bagepladen og pensel dem med æg.
7. Bag dem I midten af ovnen i cirka 15 minutter, indtil butterdejen er gylden.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top