Chokolade Specier

Antal personer: 60 stk

150g blødt smør
225g hvedemel
100g sukker
1 tsk vaniljesukker
150g mørke chokoladeknapper, hakket groft

1. Kom alle ingredienserne til dejen i en skål på en røremaskine og ælt det hele godt, indtil smørret er æltet ud.
3. Del dejen op i 2 klumper og rul dem begge til aflange ruller.
4. Pak dejen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og sæt rullerne på køl i 1 time.
5. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft og beklæd tre bageplade med bagepapir.
6. Tag rullerne ud og lad dem stå i 10 minutter. Skær dem forsigtigt ud med en tykkelse på cirka 1 cm. Fordel småkagerne ud over bagepladerne og placer dem ikke for tæt på hinanden.
7. Bag dem i midten af ovnen i cirka 8 minutter, indtil de er gyldne.
8. Når kagerne er færdige, køles de af på en rist hvorefter de pakkes i dåser.

Scroll to Top