Citron Vanilje Parfait Med Marengs & Slik

Antal personer: 4-6 stk

4 pasteuriserede æggeblommer fra DANÆG
90 g sukker
1 vaniljestang
½ liter piskefløde
1 ØKO-citron, skallen

Pynt
Marengs kyskager
Sure stjerner

Andet
4 små anretningsskåle fra Rosti

1. Vend vanilje korn med sukker.
2. Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
3. Pisk fløden let og vend derefter forsigtigt æggesnaps og citronskal i skålen med fløde. Vend alle elementerne godt sammen, indtil du har en ensformig masse.
4. Fordel parfaiten ud i små skåle (frysevenlige), ved hjælp af en suppeske og sæt dem i fryseren i minimum 3 timer, indtil de har sat sig. Bemærk tiden kan variere afhængig af størrelsen på skåle.
5. Pynt desserterne med marengs kys, kvaste marengs og sure stjerner.

Scroll to Top