Falafel Wraps
- Tilberedning 30 min.
200g falafler
Lyn Syltede rødløg
1 rødløg
3 spsk æblecidereddike
1 spsk vand
1 spsk sukker
Fyld
500g creme fraiche 18%
1 gl salsa
100 blandede salatblade m gulerodsstave
250g tomater
Andet
1 pk madpandekager
2 limes, både
1. Forvarm din ovn og bag falaflerne i ovnen efter anvisning.
2. Begynd på de lyn syltede rødløg. Skær løget ud i halvmåner, kom dem i en lille skål sammen med eddike, vand og sukker. Vend løgene rundt med ingredienserne og sæt dem til side, indtil brug.
3. Smør pandekagerne med creme fraiche, salsa, efterfulgt af salatblade og tomater.
4. Anret 3-4 falafler på hver pandekage og top dem med rødløgene.
5. Derefter samles pandekagerne.
6. Server med lime på siden.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!