Frisk Pasta I Flødesauce Med Bacon & Cocktailpølser

Antal personer: 4 personer

200g bacontern
1 stort rødløg
3 spsk rapsolie
200g kyllingetern
200g cocktailpølser på dåse
2 ds hakkede tomater med basilikum
200ml madlavningsfløde 15% fedt
1 håndfuld frisk basilikum
Salt og peber efter smag

Pynt
Frisk basilikum

1. Tænd din ovn på 200°, varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel baconternene ud over pladen og bag dem i ovnen indtil sprøde.
2. Skær løget i små tern og tilføj dem til en gryde sammen med olie. Svits løgene af, indtil de er bløde.
3. Tilføj den bagte bacon, kyllingetern og cocktailpølser til gryden og vend det rundt i et par minutter ved middel varme.
4. Tilføj derefter de resterende ingredienser. Smag saucen til med salt og peber og lad den simre i 20 minutter.
5 Kog i mellemtiden den friske pasta efter anvisning i letsaltet vand.
6. Pynt retten af med frisk basilikum.

Scroll to Top