Græskar Cashew Barer Med Mørk Chokolade
- Tilberedning 3
100g dadler, uden sten
50 græskarkerner
50g cashewnødder
60g saltede peanuts
100g kikærter, drænet
Topping
100g mørk chokolade
Mini chokoladeknapper i lys chokolade
Hakkede peanuts, saltede
1. Kom alle ingredienserne til barerne i en foodprocessor og blend det godt, indtil du har en “dej” som nemt kan rulles og formes.
2. Har du ikke en form til barerne, kan du sagtens forme aflange kvadrater med hænderne. Alternativt er at du rulle “dejen” til kugler.
3. Film en tallerken med husholdningsfilm og kom barerne derop. Lad dem stå på køl i en halvanden time.
4. Smelt chokoladen over vandbad og drys barerne med chokolade, efterfulgt af chokoladeknapper og peanuts. Sæt dem igen på køl i cirka 20 minutter, indtil chokoladen er størknet.
5. Opbevar barerne på køl. De kan også snildt fryses uden chokoladen og bruges senere.