Print Friendly, PDF & Email

Grøn Salat Med Edamamebønner & Æble

Antal personer: 4 Serveringer

75g blandede salatblade
70g kogte edamamebønner
2 røde æbler, tern
1 mango, tern
½ agurk, tern
1 lille ds majs
1 stor håndfuld saltede peanuts

Dressing
3 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
1 tsk akaciehonning
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
Smag til med salt og peber

1. Anret salaten på et stort fad med ingredienserne i kontinuerlig rækkefølge.
2. Kom alle ingredienser til dressingen i et glas med låg og ryst det hele sammen.
3. Hæld dressingen hen over salaten og server!

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top