Halloween Græskar Muffins
- Tilberedning 45 min.
½ hokkaido græskar
3 æg
150g sukker
150g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
50g smeltet smør
½ tsk salt
Topping
300g naturel cream cheese
50g flormelis
1 spsk revet citronskal, økologisk
2 tsk citronsaft
½ tsk stødt kanel
Pynt
Oreo halloween kiks
1. Skræl det halve græskar og skær det ud i mellemstore stykker.
2. Kog græskar stykkerne i vand i cirka 20 minutter, indtil de er bløde. Når græskarstykkerne er færdige kommes de over i en si, så de kan dryppe af. Blend græskar stykkerne i en foodprocessor, når de er kolde.
3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
4. Pisk æg og sukker luftigt og kom derefter resterende ingredienser til dejen i skålen med æggesnapsen. Vend det hele godt rundt, indtil græskar mosen er rørt godt ud.
5. Kom muffinsforme efter eget valg, ned i en metal form med små huller (til muffins & cupcakes) og fordel dejen ligeligt ud i dem alle. Overdriv ikke.
6. Bag kagerne I midten af ovnen i cirka 23 minutter.
7. Bland I mellemtiden ingredienserne til topping.
8. Kom cream cheese blandingen I en sprøjtepose med tyl efter eget valg og sæt den på køl, indtil brug.
9. Når kagerne er kølet af, vendes de med toppen nedad og sprøjtes med den rørte cream cheese topping.
10. Drys kagerne med kvaste Oreo kiks og sæt derefter en Oreo halloween kiks ovenpå hver kage.