Julemuffins Med Æble & Kanel
- Tilberedning 45 min.
3 æg
160g sukker
100g smeltet smør
125g mel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kanel
3 æbler, revet
Frosting
150g blød smør
150g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1 tsk rød pastafarve
Pynt
Guldstøv
Guld snefnug, købt på Kagegrisen. Har du ikke snefnug, kan alt krymmel bruges
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Kom æg og sukker i en skål og pisk det luftigt. Tilsæt herefter resterende ingredienser og rør det hele godt sammen.
3. Fordel dejen ud i muffinsforme. Placer formene i en muffin metal form, for at bevare formen og bag dem i midten af ovnen i cirka 18 minutter.
4. Kom den bløde smør til smørcreme i en skål, si flormelis og vaniljesukker hen over smørret og slut af med at røre pastafarven i. Pisk det hele godt sammen indtil du har en ensformig masse.
5. Kom smørcremen i en sprøjtepose med tyl efter eget valg og sæt cremen på køl i 10 minutter.
6. Sprøjt små fine toppe af smørcreme ovenpå de bagte muffins og pynt med guldstøv og små guld snefnug.