Kartoffel-bønne Suppe Med Grøntsager
- Tilberedning 1 time
1dl olivenolie
2 rødløg, tern
2 hvidløg, presset
300g skrællede kartofler, tern
3 store gulerødder, tynde skiver
4 stilke selleri, små stykker
1,2L grøntsagsbouillon
2 dl fløde
2 ds flåede tomater
1 ds kidney beans
50g frisk spinat
70g suppehorn
Salt og peber efter smag
Andet
Brød croutoner
1. Kom olie i en gryde sammen med alle løgene. Svits det hele af, indtil løgene er blanke.
2. Tilføj kartofler, gulerødder og selleri til gryden og lad elementerne stege med omrøring undervejs i cirka 10 minutter.
3. Tilføj bouillon, fløde, flåede tomater og bønner til gryden og lad suppen koge under låg i 20 minutter.
4. Når suppen har kogt, tjekkes kartoflerne. Hvis de er kogt, tilføjes spinat og suppehorn. Kog suppen indtil suppehornene er kogt, cirka 8 minutter. Rør i suppen undervejs.
5. Smag suppen til med salt og peber og server den med brød på siden.