Kartoffelsalat
- Tilberedning 1 time
1 kg nye danske kartofler
Topping
6 radiser, skiver
100g cherrytomater, halve
½ bdt frisk purløg, hakket fint
Dressing
450g creme fraiche 18%
2 spsk mayonnaise
1 rødløg, blendet I mini mixer
½ bdt frisk purløg, snittet fint
Smag til med salt og peber
Andet
2 pk grillpølser
1. Skræl kartoflerne og skær dem ud I mellemstore tern. Kom dem I en gryde med vand og lidt salt og kog dem, indtil du kan stikke en kniv let igennem. Dræn dem derefter og lad dem køle helt af, inden de vendes I dressingen.
2. I mellemtiden forberedes det grønne og dressingen. Skær radiser, tomater og purløg som anvist og bland alle ingredienserne til dressingen sammen.
3. Når kartoflerne er kolde, vendes de I dressingen. Anret salaten I en skål efter ønske og pynt den med radiser, tomater og frisk purløg.
4. Kom som det sidste grillpølserne på grillen og server de to ting sammen – perfekt til sommerens sene aftener!
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!