Print Friendly, PDF & Email

Kartoffelvafler Med Hummus & Grøn Topping

Antal personer: 6 stk

Vaffeldej
200g revet kartofler med skræl
100g persille, hakket fint
3 æg
½ dl mælk
2 tsk rapsolie
80g revet mozzarellaost
100g mel
1 tsk tørret oregano
1 tsk løgpulver
1 tsk bagepulver
1 tsk flagesalt
1 tsk friskkværnet peber

Topping
1 bt hummus
75g blandede salatblade
250g grillost, stegte skiver
2 avocados, skiver på den korte led
100g cherrytomater, kvarte
Frisk persille, hakket fint

1. Kom de revede kartofler i en skål med kold vand og vend dem rundt et par gange. Kom derefter kartoflerne ovenpå et rent viskestykke og tør dem fri for væde.
2. Kom de revede kartofler og resterende ingredienser i en stor skål og bland det hele sammen.
3. Tænd vaffeljernet, sprøjt jernet med lidt smagsneutral olie og brug cirka 2 spiseskeer pr vaffel. Bag vaflerne indtil de er gyldne og sprøde på toppen og lad dem derefter køle af på en rist.
4. Forbered fyldet imens vaflerne steger.
5. Smør vaflerne med hummus, efterfulgt af salatblade, grillost og avocado.
6. Drys med tomater og persille.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top