Kikærtekugler Med Citron, Kokos & Hvid Chokolade
- Tilberedning 45 min.
Kikærtekugler
100g kikærter, fra dåse
5 dadler
½ citron øko, saft og revet skal
50g kokosmel
Pynt
250g hvid chokolade
100g ristet kokos til pynt
Evt sølv- eller guld glimmer
1. Dræn og skyl kikærterne.
2. Skyl citronen og skær den over. Riv skallen og pres saften ud fra den halve citron.
3. Blend kikærter, dadler, citronsaft, og skal i en foodprocessor til en ensartet masse.
4. Tilføj kokosmel og blend yderligere
5. Tag herefter cirka en teskefuld størrelse op i hånden og pres det godt sammen inden
du ruller det til en kugle. Der bliver cirka 20-25 stykker.
6. Sæt kuglerne på køl.
7. Rist lidt kokosmel på panden til det bliver gyldent.
8. Temperer den hvide chokolade og overtræk hver kugle i chokoladen.
9. Bland det ristede kokos sammen med glimmer og rul kuglerne heri.
10. Sæt kuglerne på køl indtil chokoladen er størknet.
11. Velbekomme.