Kikærter Blinis Med Cream Cheese, Rejer & Rødløg

Antal personer: 12 stk

100g kikærter, fra dåse
5 spsk mælk
50g hvedemel
15g smør
1 tsk salt
½ tsk bagepulver

Topping
150 g neutral flødeost
¼ bundt persille
1 spsk tørret dild

Salt
Peber
100 g rejer, ca 1 tsk med top på hver
¼ lille rødløg

1. Dræn og skyl kikærterne
2. Smelt smørret i mikroovnen eller i en gryde.
3. Kom alle ingredienserne i en foodprocesser og blend det hele sammen til en ensartet masse.
4. Find en pande og kom olie på.
5. Kom 1 spsk dej på panden og steg dine blinis ved middelvarme, eller til de er gyldne (de skal ca have 2 min på hver side).
6. Lad dine blinis køle lidt af og lav i mellemtiden din topping.
7. Hak rødløget fint.
8. I en skål blandes smøreost, hakket persille, tørret dild, salt og peber sammen. Kom herefter flødeosten i en sprøjtepose.
9. Kom lidt flødeost på hver blinis, lidt rejer og pynt med dild og hakket løg.
Velbekomme.

Scroll to Top