Print Friendly, PDF & Email

Kikærtesalat

Antal personer: 4 personer

1 ds kikærter
400g cherrytomater i blandede farver, halver på langs
1 rødløg, i tern
1 håndfuld frisk basilikum, hakket
50g Kalamata oliven uden sten
100g blød feta, smuldres

Dressing
4 spsk olivenolie
3 spsk balsamico
2 spsk dijon sennep
1 tsk sukker
Smag til med salt og peber

1. Skyl og rens kikærterne og lad dem dryppe af. Når kikærterne er dryppet fri for vand kommes de i en skål sammen med tomater, rødløg, basilikum og oliven. Vend alle elementerne rundt med en ske, så salaten bliver godt blandet. Anret salaten på en tallerken eller et fad og top den med feta.
2. Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen i et glas og hæld den over salaten.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top