Kyllinge Bacon Salat Med Sennepsdressing

Antal personer: 4 Serveringer

400g kyllingebryst
2 rødløg, kvarte
1L grøntsagsbouillon
150g bacon

Fyld
40g blandede salatblade
40g feldsalat
250g cherrytomater i forskellige farver, halveret på langs
150g mini mozzarella kugler
2 avocados, skiver på den korte led

Dressing
4 spsk rapsolie
1½ tsk dijon sennep
2 fed hvidløg, presset
1 tsk akaciehonning
1 tsk æblecidereddike
Smag til med salt og peber

1. Kog kyllingebryst i en gryde sammen med løg og bouillon i cirka 20 minutter. Lad derefter kyllingen køle helt af.
2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
3. Fordel bacon ud over bagepladen og bag det i ovnen i cirka 12 minutter, indtil det er sprødt.
4. I mellemtiden anrettes salatbladene på et fad og grøntsagerne skæres ud som anvist.
5. Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen og sæt den til side, indtil brug.
6. Riv kyllingen i strimler og hak den bagte bacon groft.
7. Vend kyllingen med salatbladene og top derefter salten med tomat, mozzarella og avocado.
8 Drys som det sidste salaten med bacon og dressing.

Scroll to Top