Print Friendly, PDF & Email

Linsesalat Med Melon & Spidskål

Antal personer: 4 personer

500g grønne linser
½ spidskål
4 appelsiner
½ cantaloupe melon
125g friske asparges
70g saltede peanuts
20g karse

Dressing
3 spsk olivenolie
1 spsk grov sennep
1 spsk ravigotte
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
2 tsk citronsaft
Smag til med salt og peber

1. Rens dine linser i koldt vand.
2. Skyl og snit spidskålen fint.
3. Skræl og skær de hvide hinder af appelsinerne. Skær dem herefter ud i tern.
4. Halver melonen og skrab frøene ud og skær den ud i små tern.
5. Bræk bunden af dine asparges og kom kogende vand hen over. Skær dem herefter ud i små stykker.
6. Hak dine peanuts groft og klip karsen. Kom de to ingredienser på toppen af salaten.
7. Ryst som det sidste ingredienserne sammen til dressingen og hæld den hen over salten.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top