Mini Kartoffeltærter Med Fetacreme & Frisk Tomatfyld
- Tilberedning 50 min.
600g kogte kartofler
Oliespray
Friskkværnet peber
25g friskrevet parmesan
Fetacreme
400g blød feta
½ bdt frisk basilikum
2 fed hvidløg
2 spsk limesaft
½ tsk friskkværnet peber
Tomatfyld
400g cherrytomater i forskellige farver, tern
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
½ bdt frisk basilikum
Salt og peber
Andet
8 små tærteforme med løs bund
1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
2. Pensel de små tærteforme med smagsneutralolie.
3. Kom cirka en stor kogt kartoffel ned i hver form og pres kartoflerne med et lille glas. Drej glasset rundt i formen, så der dannes en kant.
4. Drys tærterne med friskkværnet peber og parmesan og bag dem i ovnen i cirka 25 minutter.
5. Lav i mellemtiden fetacreme og det friske tomatfyld.
6. Kom alle ingredienserne til fetacremen i en skål og blend dem godt.
7. Rør alle ingredienserne til tomatfyldet i en skål og vend det godt rundt. Smag fyldet til med salt og peber.
8. Pop tærterne ud af formene og anret dem på et fad. Smør bunden i alle tærterne med et godt lag fetacreme og top dem med to spiseskeer tomatfyld i hver.
9. Pynt tærterne af med frisk basilikum.