Orange Stænger
- Tilberedning 1,5 time
160g blødt smør
100g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
100g marcipan med orangesmag, groft revet
1½ økologiske appelsiner, skallen, revet
1 æggehvide
200g hvedemel
2 spsk majstivelse
Pynt
200g mørk chokolade
Hakkede pistacienødder
Andet
Sprøjtepose
Stjernetyl
1. Rør smør, sukker og vaniljesukker luftigt.
2. Tilføj de resterende ingredienser til skålen og rør dejen grundigt sammen.
3. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn og beklæd 2-3 bageplader med bagepapir.
4. Kom dejen i en sprøjtepose med stjernetyl. Undgå at overfylde posen.
5. Sprøjt forsigtigt dine orange stænger ud på bagepladerne med en længde på cirka 8 centimeter.
6. Bag orange stængerne i anden øverste hak af ovnen i cirka 10-12 minutter, indtil de er flot gyldne.
7. Lad stængerne køle helt af, inden de forsigtig dyppes i chokolade og drysses med hakkede pistacienødder.
8. Opbevar stængerne i en dåse eller lufttæt beholder.