Pasta Toscana
- Tilberedning 35 min.
500g spaghetti, gem lidt pastavand
4 spsk rapsolie
1½ rødløg, tern
4 fed hvidløg, presset
200g brune champignon, skiver
500g hakket svinekød
150g frosne ærter
1 ds tomatpure
1dl pastavand
400ml fløde
Smag til med salt og peber
1. Kom olie, løg, svampe på en opvarmet pande og svits alle elementerne godt. Imens elementerne steger, koges spaghettien. Husk at gemme pastavandet.
2. Når løgene er bløde tilføjes hakkekødet. Steg det indtil det er gennemstegt og tilføj herefter ærterne.
3. Tilføj tomatpure og svits det af, hvorefter pastavand og fløde tilføjes. Lad saucen simre indtil den tykner en smule og smag den til med salt og peber. Hvis du synes saucen er for tyk, kan der tilføjes lidt mere pastavand.
4. Vend som det sidste spaghettien i saucen.