Pastabake Med Kylling & Grønkål

Antal personer: 4 personer

1 stort løg, tern
4 fed hvidløg, presset
1 rød og gul peberfrugt, tern
1 håndfuld snittet grønkål
1 tsk kyllingekrydderi
½ tsk løgpulver
½ tsk friskkværnet peber
½ tsk flagesalt
4 spsk rapsolie
Friskkværnet peber
400g hakket kyllingefars
350g pasta
1 ds hakkede tomater med chili
¼ fløde
500ml grøntsagsbouillon

Topping
Revet mozzarella
Frisk grønkål, snittet fint

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Kom løg, hvidløg, peberfrugt, grønkål og olie i en dyb gryde og svits det hele af, indtil løgene er bløde.
3. Tilføj den hakkede kylling til panden og brun det af, sammen med alle krydderierne.
4. Kom pasta, bouillon, hakkede tomater, fløde og alle ingredienserne fra panden over i et ovnfast fad og vend det hele rundt.
5. Dæk fadet til med folie og bag retten i midten af ovnen i cirka 45 minutter, indtil pastaen er kogt.
6. Når pastaen er kogt, tages folien af og retten vendes rundt en gang mere. Drys med mozzarella og vend det ned i retten.
7. Bag retten i yderligere 10 minutter anden øverst i ovnen.
8. Pynt retten ad med frisk grønkål.

Scroll to Top