Print Friendly, PDF & Email

Perlebyg Salat Med Jordbær & Hytteost

Antal personer: 4 Serveringer

Salat
250g perlebyg
250g hytteost
1 stort skalotteløg, tern
250g friske jordbær, i kvarte
140g soltørrede tomater, mindre stykker
1 håndfuld frisk persille, hakket fint
1 håndfuld solsikkekerner

Dressing
Olien fra de soltørrede tomater

1. Start med at koge din perlebyg efter anvisning. Når de er færdigkogt køles de helt af. Skyl dem eventuelt under koldt vand for, at fremme processen.
2. Imens din perlebyg koger, forberedes de andre elementer til salaten.
3. Kom nu alle ingredienser i en skål, deriblandt din perlebyg og bland det hele godt sammen. Slut af med at hælde olien fra de soltørrede tomater hen over salaten.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top